Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Hoe moet je seksen

Tips om een betere bedpartner te worden

beffen: 8 tips om haar de hemelen in te prijzen

In de geschiedenis was het welbekend dat het geven van orale seks aan een vrouw een krachtige genezing, en eervolle manier was om het uithoudingsvermogen en levenskracht te verhogen. Vaginaal vocht is rijk aan eiwitten, mineralen en andere lichaamseigen stoffen die het enorm gezond maken. Zelfs vanuit een wetenschappelijke blik zien we al gauw de voordelen waaronder: het voorkomen van prostaat kanker, verbetering van nier functionaliteit en ook de eiwitrijke stoffen versterken de tanden en botten. Wel geloof ik dat deze vrij komen vanuit een plek genaamd: Liefde. Waarin een vrouw smoorverliefd op je zul worden. laten we de acht tips bespreken om haar een geweldig oraal te bevredigen.

Gevoel van veiligheid & verlangen

Geloof het of niet, maar de meeste vrouwen zijn super onzeker over hen lichaam. Zelfs de meest prachtige vrouwen die je zult ontmoeten zullen een beetje verlegen zijn over: of je haar borsten,billen, buik, vagina mooi vindt. Dus vertel haar dat je haar prachtig vind. Bewonder haar, geef haar het gevoel een prinsesje te zijn. Want alleen als een vrouw zich veilig bij je voelt, zal ze in staat zijn om zich geestelijk, lichamelijk en emotioneel open te stellen. Vrouwen hebben een zesde zintuig voor mannen die bullshit praten,dus als je niet meent wat je zegt, zeg het dan helemaal niet.

In het moment zijn

Hoe opgewonden je ook bent, blijf in het moment. Raak niet verdwaald in je eigen geilheid. Doe het rustig aan en adem vanuit je schaamstreek, stop even en kijk wat je voor je hebt wees in het moment als je naar haar vagina kijkt.Waardeer de schoonheid die je ziet en vertel haar vooral wat je ziet. “Ik hou van je volle schaamlippen lieverd, ooh lieverd je kutje smaakt zo heerlijk” want zoals je weet vrouwen zijn verbaal sterker dan mannen, wat ook betekent dat ze heftiger reageren op wat je zegt. Dus hoe meer je praat hoe makkelijker het is om haar te laten komen. Dus terwijl je haar likt, of kust, praat tegen haar prachtige vagina.

Plaag haar en doe het rustig aan

Nu ga ik je 1 van de grootste geheimen vertellen. Vrouwen het RUSTIG nodig. het gezegde luidt: “mannen zijn seksueel als vuur en vrouwen zijn seksueel als water” De mannelijke seksualiteit kan snel aan of uit, maar het vrouwelijke water heeft tijd nodig om te koken. Vrouwen hebben gemiddeld 20-30 minuten nodig om volledig opgewekt zijn. Dus hoe rustiger je het aan doet, hoe sneller haar heupen open smelten en hoe sneller de spanning uit haar onzekerheid en vagina zullen verdwijnen. Op dit punt zal haar lichaam en geest bevrijden, en dat is exact wat je wilt.

Een goede manier om dit te peilen is door in te schatten hoe langzaam ze het wilt, en verdubbel het. Dus begin met het likken van haar binnen-dijen, deze zijn super gevoelig kom steeds dichter bij haar vruchtensap en laat het wegvloeien. Bouw het verlangen op, maar geef haar nog niet teveel. misschien wil je naar het volgende nummer luisteren om in het juiste ritme te komen.

Lik en kus haar

Nu is het een goed moment om een kussen onder haar billen te plaatsen. Hierdoor voelt het voor haar comfortabeler en heb jij beter toegang tot haar prachtdoos. En vanaf dit punt is het tijd om je orale artistieke talenten te gebruiken.

Gebruik je tong om haar schaamlippen te scheiden. En strijk met het tipje van je tong om haar buiten en binnen schaamlippen.

Draai rondjes rondom haar clitoris maar raak het nog niet aan! Laat haar je warme adem voelen en passeer even. Wacht een moment en ze zal dol raken. Hierna kun je met de clitoris zelf beginnen. vergeet niet dat dit plekje uitermate gevoelig is. Begin met het topje van haar clitje met alleen het topje van je tong en tik steeds sneller met je tong. Als ze een orgasmen nadert vorm je lippen dan in een “o-vorm” en neem de hele clitoris in je mond en beweeg  in het ritme van haar lichaam mee. Zoals een boot op het water drijft.

Het magische “g-plekje” 

En er is nog een magisch knopje die je kunt indrukken om het genot op te krikken.

g-spot

Dit plekje noemen we de “g-spot” en kan gevonden worden onder het “dak’ van haar vagina. het heeft een sponzige structuur, en voelt anders dan alle andere plekken in de buurt.

Om dit plekje te bereiken schuif je twee vingers in haar vagina, druk dan je vingers omhoog of naar e toe. Begin rustig en luister naar haar lichaamstaal, volg haar adem en ritme.

Multitasken. 

Zet je schrap, nu is het tijd om alles te combineren. Ik weet dat mannen hier minder in zijn maar geloof me: je zult haar HIGH krijgen van genot.

Zuig aan haar clit terwijl tegelijkertijd met haar g-spot bezig bent. En voor je het nog niet wist: ook het anale gebied is erg gevoelig voor vele vrouwen. De reden daarvoor is, omdat er een zenuw doorloopt die een orgasme aanwakkert. Wanneer je vrouwtje op het punt staat een orgasme te bereiken. Vertel haar om diep in te ademen tot in haar onderbuik dit zal haar orgasme versterken. masseer alle seksuele energie hierna over heel haar lichaam heen.

Stop niet te vroeg.

Wanneer ze op het punt staat om te komen: laat haar clitoris of g-spot dan niet gaan. Blijf het opvoeren daar, en wanneer  ze op klaarkomen staat druk dan het puntje van je tong op de onderkant van haar clit terwijl je lippen de bovenste bedekken. Op deze manier lok je namelijk een hevtiger orgasme uit:

Na- het orgasme

Weet je nog dat ik uitlegde hoe een vrouw tijd nodig heeft om te koken? Wel het kost niet alleen tijd om haar op te warmen, maar ook om haar af te koelen. Na het orgasme houden veel vrouwen van complete rust om de energie diep in hen lichaam te absorberen.  Andere houden ervan om te knuffelen. Dus kijk even aan wat ze verlangt, ze zal je duidelijke hints geven.

Ik hoop dat je wat met deze tips doet, je hebt hier namelijk de bekwaamheid om elke vrouw te genezen. Dus oefen genoeg met de juiste mind-set en energie. Raak niet teleurgesteld als het niet altijd positief uitwerkt. Want alle goede en slechte dingen kosten nou eenmaal tijd. En vergeet ook niet dat iedere vrouw anders is.

Dezelfde vrouw kan iets geweldig vinden terwijl de andere het verafschuwt. Sommige hebben bijvoorbeeld meer moeite om zich bloot te stellen, waardoor meer moeite kost. terwijl andere al van nature al makkelijk orgasmes bereiken,maar geen is beter dan de ander. bewonder ze allemaal en geef ze de seksuele genezing die ze nodig hebben.

It is main inner container footer text