Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Hoe moet je seksen

Tips om een betere bedpartner te worden

Het belang van haar borsten strelen

/
/
/
3807 Views

De borsten van vrouwen zijn uniek. Ken de juiste bewegingen, en je zult haar in je armen hebben smelten. (Wil je haar een intense orgasme geven, neem dan een kopie van De Revolutionaire Seks Methode) Hier zijn enkele technieken voor verschillende borst types:

Volle borsten: In een recente studie vonden de onderzoekers dat grote borsten waren ongeveer 24 procent minder gevoelig dan de kleine. Stimuleren van de buitenkant van haar borsten, net onder de oksels, met je tong of vingers. Maak flippen bewegingen met je tong, en zelfs experimenteren met licht knabbelen.

Kleine borsten: Ze zijn gevoelig, maar ze kunnen meer beweging door hun omvang te behandelen. Gebruik je handpalmen naar beker en zachtjes haar borsten stuiteren tijdens de seks.

Hang tieten: Het minst gevoelig – niet alleen zijn de zenuwen uitgerekt, maar ze zijn gecomprimeerd door gewicht. Laat haar op haar rug liggen, het zal leiden tot haar borsten te verschuiven omhoog en naar buiten, het verlichten van de spanning op de zenuwen en helpt haar focus op het plezier.

Silicone tieten: Als dit goed wordt gedaan, implantaten zal niet interfereren met gevoel. Maar ze zullen anders bewegen. Concentreer je op het oppervlak van haar borsten. Gebruik je tong om cirkels die geleidelijk spiraal te maken in de richting van de tepels.

Hoe zit het met haar tepels?

Tepels zijn eenvoudig te lezen of een vrouw geil is: omhoog is “aan,” omlaag is “uit.” Maar ze zijn ook thermometers, ze duiken op als het weer koud is. De tepels zijn belangrijk – in feite, voor sommige vrouwen, kun je een orgasme veroorzaken door alleen maar haar tieten te strelen. Maar de gevoeligheid van de tepels varieert; behandel ze zachtjes.

Groot: Omdat ze meer zenuwuiteinden, zijn grote tepels vaak overgevoelig, dus wees niet te agressief bij het toepassen van druk.

Klein: de tepelhof, donker gekleurde cirkel die het tepel omringt is eigenlijk meer gevoeliger dan de tepel zelf. Nadruk ligt vooral op het bovenste deel van haar borst, het is het meest gevoelige deel.

Verdubbel je plezier tijdens de seks

Complimenteer op haar hoe haar borsten voelen tijdens het begin van het voorspel. Vrouwen die ongelukkig voelen met hun borstgrootte hebben 16 keer meer de kans om hun borsten te verbergen tijdens de seks, en waar is het plezier in dat?
Commentaar geven op haar tieten neemt het de aandacht af van hoe ze eruit zien en in plaats stimuleer je haar. Maak gebruik van deze strategieën om het beste van te maken:

Je houdt van kleine borsten
Mannen die van kleine borsten houden,er zijn miljoenen van hen, vaak zijn ze op zoek naar een meer onderdanige, niet-bedreigende partner. Ook kan je de psychologische hint zien dat zij niet probeert te concurreren met andere vrouwen die grotere borsten hebben, en daarom zal ze trouw aan je zijn.

Om je op te winden, laat haar strekken tijden de missionaris-positie, door haar armen boven haar hoof te laten strekken, zo kan je ze beter zien. Alles dat haar lang en lenig maakt zal haar borsten afvlakken.

Je houdt van volle borsten
Probeer deze beweging: Zet haar bovenop, zodat ze naar je kijkt en laat haar het stuiteren doen. Voor een beter ervaring, laat haar tieten bij elkaar houden en doe de beweging wat je hebt gezien in de porno films. Wees zachtaardig en gebruik voldoende glijmiddel; haar tieten zijn niet gebouwd om met harde wrijvingen om te gaan.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text