Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Hoe moet je seksen

Tips om een betere bedpartner te worden

Erotische tips om haar verlangens te vervullen

/
/
/
3494 Views

Erotiek verbetert niet alleen je seksleven, maar voegt ook nieuwe variëteiten van sensaties en seksuele fantasieën. Het is het grootste gevoel van seksuele intimiteit in een relatie die je kan hebben. Je plaagt je vrouw genadeloos met je erotische verleidingen die zorgt voor erotische orgasmes. Erotische orgasmes zijn veel sensueler dan een gemiddeld orgasme. Je voldoet haar stoutste fantasieën terwijl je haar verleidt en erotische liefde maakt.

Erotische verlangen brengen altijd een vrouw in de stemming voor seks. Als je eenmaal geslaagd bent om haar in de stemming te krijgen kan je haar naar de hoogte punt van geilheid brengen.

Een geweldige erotisch verlangens hebben is niet iets dat automatisch in je leven komt, want vele vrouwen hebben vaak een laag seksuele verlangen. Volgens onderzoek, meer dan 70 procent van vrouwen hebben weinig seksuele verlangen in hun relaties. Het is allemaal door psychologische en fysieke factoren. Dit probleem is niet alleen bij vrouwen, het komt net zo vaak voor bij zowel mannen als vrouwen.

Erotisch verlangen – Breng hoge sensaties

De overschakeling van erotische verlangen ligt in jouw handen. Hier zijn enkele tips voor het activeren van erotische verlangen bij vrouwen.

1. De stemming is het allerbelangrijkste in het activeren van seksuele erotische gevoelens bij vrouwen. Geef haar een goede compliment over haar lichaam, vertel haar hoeveel je van haar houdt en geef haar lustvolle oogcontact. Geef haar het gevoel van dat ze gewenst is in plaats van sexy.

2. Deel hete seksuele fantasieën met haar. Het is een van de meest effectieve manieren voor het verhoging van de seksuele verlangen bij vrouwen. Wilde seksuele fantasieën zijn ongewoon en brengen nieuwe vormen van seksuele opwinding in je relatie. Vrouwen verlangen stiekem naar veel wilde fantasieën in hun leven. Wek de passie op in je relatie door te genieten van een seksueel rollenspel, bijvoorbeeld doktertje spelen! Ze zal er dol op zijn.

3. Gebruik voedingsmiddelen om haar seksuele verlangen te verhogen zonder dat ze er van bewust is. Dit is het geheime tip die je kunt gebruiken om hoge erotische sensaties in je relatie te brengen. Vitamine E en zink in fruit of voedsel zal altijd helpen om seksuele verlangen bij haar te versterken. Deze twee dingen zal haar in een positieve seksuele emotie brengen. Erotiek.

Meer erotische tips

Je kan nooit erotische seks hebben zonder haar stoutste seksuele fantasieën te vervullen. leer dus wat haar seksuele fantasieën zijn. Vaak zijn vrouwelijke fantasieën stouter dan die van mannen. Erotiek.

Maak haar nat met je erotische verleidingen, dit is de basis om erotische seks te hebben. Hier zijn enkele tips die ervoor zorgt dat ze meteen geil voelt.

1. Vrouwen houden ervan om “gespanked” te worden. Het is zeer seksueel en het laat ze ondeugend voelen, ook verhoogt het de anticipatie.

2. Na een avond stappen probeer haar schoenen te verwijderen terwijl je zachtjes op haar kuiten drukt. Het is een zeer romantische beweging. Je kunt dit doen door haar op je schoot te nemen.

3. Als je haar van achter knuffelt, laat haar je stijve pik voelen tegen haar kont. Druk op haar kont met je pik terwijl je in de buurt van haar oren en nek ademt. Haar hele lichaam zal beginnen te tintelen met deze stap.

4. Tijdens het liefde maken druk je op haar kuiten terwijl je haar clitoris likt of wrijf haar kuiten terwijl je haar buik kust. De combinatie van twee bewegingen tijden het seks kan haar gemakkelijk meerdere erotische orgasmes bezorgen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text