Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Hoe moet je seksen

Tips om een betere bedpartner te worden

tips om een goede minnaar te zijn

/
/
/
6010 Views

Als je vriendin of vrouw niet zo veel zin heeft om te neuken, is het waarschijnlijk omdat ze niet genoeg plezier van krijgt. Het is de menselijke natuur om meer te willen van wat we leuk vinden en minder van wat we niet willen. Als je partner niet ziek is, gewond of is vreemdgaan, is de reden waarom ze niet wil neuken vaak omdat ze niet van geniet.

Uit onderzoek blijkt dat slechtes ongeveer 30 procent van de vrouwen orgasmes krijgen bij het neuken. De vrouwelijke seksuele genot associeert vooral met haar clitoris en G-spot. Vrouwen hebben vaak geen orgasme tijden het seks, omdat sommige standjes niet genoeg stimulatie bieden van deze plekken. Hier zijn een aantal posities en technieken voor je vrouw of vriendin om een orgasme te geven tijdens het neuken.

Posities voor stimulatie van de clitoris:

Vrouw Bovenop
De positie waar de vrouw bovenop zit is ideaal, omdat zij directe stimulatie krijgt van de clitoris. Sommige vrouwen houden niet van bovenop te zijn, omdat ze het gevoel krijgen dat de man lui is en alleen terug hoeft te liggen en naar de show kijken. Je kunt dit oplossen door te gaan zitten tegen de kussens, zodat het veel makkelijker is om te kussen, en ze kunnen meer betrokken voelen. De vrouw moet het tempo zetten met dit positie, omdat zij de grootst mogelijke bereiking heeft van de beweging. Als ze meer stimulatie van de clitoris moet hebben, kan ze naar voren leunen en meer een schurende beweging doen dan duwen, zodat haar clitoris tegen je schaambeen wrijft. Je kan nog meer stimulatie geven door het strelen aan de onderkant van haar gevoelige billen, of strelen van haar haar anus (zorg ervoor dat ze goed gesmeerd is), of zelfs het inbrengen van een vinger in haar anus.

Doggy Style
Van achter neuken geeft een man de toegang tot bijna elke gevoelige deel van het lichaam van een vrouw, zodat je gemakkelijk controle hebt over haar niveau van plezier. Meestal spreidt een vrouw haar benen tijdens het doggy style, zodat je makkelijker toegang hebt, waardoor het gemakkelijk is om haar clitoris te bereiken tijdens het neuken. Ze kan haar rug buigen of naar het bed verlagen om de sensaties te veranderen. Vertraag je ritme als je een orgasme nadert en ze behoefte heeft aan meer stimulatie van de clitoris. Als je het goed kan timen, kan je goed in staat zijn om gelijktijdig een orgasme te bereiken.

Missionary (man bovenop)
De missionaris positie is nog steeds een favoriet voor veel koppels omdat het een van de meest intieme is, het ideale neuk positie. Maar het maakt het niet mogelijk voor veel stimulatie van de clitoris. De coïtale uitlijning techniek, is een manier om ervoor te zorgen dat je gelijk staat om haar clitoris de stimulatie te geven die ze nodig heeft om haar tot een orgasme te krijgen. Om in de juiste positie te komen, schuif je naar voren van je normale rustplaats zodat haar clitoris het stimulatie ontvangen van de basis van jou penis. Ze kan dan haar benen om jou heen wikkelen, proberen haar enkels op de hoogte van je kuiten te brengen. Met deze functie kan ze dan beginnen haar eigen pelvis te stoten, meerdere malen contact te maken tussen haar clitoris en de basis van jou penis.

Bij het uitvoeren van de coïtale uitlijning techniek, is het belangrijk om contact te houden met de clitoris. De totale beweging is veel minder een duwende sensatie dan een heen en weer beweging met de focus op de clitoris en de basis van de penis. Hier is het belangrijkste onderdeel: als ze duwt op de bovenkant van je penis, je verzet met minder kracht dan ze duwt. Op de terugweg naar beneden als je tegen haar clitoris duwt, verzet zij met minder kracht dan jij duwt. Het resultaat is een serie van “kleine botsingen,” in plaats van de standaard wrijving van stoten. Pas deze techniek aan en neuken in de missionaris positie zal veel makkelijker zijn voor haar om een orgasme te bereiken.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text