Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Hoe moet je seksen

Tips om een betere bedpartner te worden

3 tips voor je seksleven

/
/
/
3488 Views

Één van de belangrijkste seks tips is…

Je aandacht bij haar te houden en je te focussen op haar lichaam. Leer en ontdek wat ze lekker vindt. Dit is erg belangrijk want:

1. Elke vrouw is anders

Wat heel goed werkt voor de ene vrouw kan averechts werken voor een ander. Sommige vrouwen houden ervan als hun clitoris wordt gestimuleerd terwijl de anderen een voorkeur hebben voor penetratie. Sommige houden van ruig en snel terwijl anderen het liever langzaam en intiem doen. Hetzelfde geldt voor voorspel. Er is een groep vrouwen die dit heel belangrijk vindt, maar er is ook een groep die deze fase liever overslaat en meteen met seks begint. Er is geen universele techniek om de liefde te bedrijven die voor alle vrouwen werkt. Daarom is het zo belangrijk om je aandacht bij je partner te houden en te luisteren naar wat zij lekker vindt.

2. Het brengt seksueel zelfvertrouwen

Een seksueel zelfverzekerde man is een enorme opwinding voor elke vrouw. Vrouwen zijn gewoon gek op mannen die precies weten wat ze willen in bed en weten wat ze doen. Wanneer een vrouw voelt dat ze helemaal betrokken wordt tijdens de seks, dan voelt ze zich vertrouwd en aantrekkelijk. En als man zijnde zullen al je eigen onzekerheden verdwijnen omdat je helemaal gefocused bent op haar.

3. Het bouwt een emotionele en intieme band op

De reden is simpel. Het ultieme geslachtsorgaan van een vrouw zijn haar brein en hart, en niet haar geslachtsdeel (sorry, jongens!). Wanneer een vrouw zich helemaal verbonden en comfortabel met je voelt zal ze zich helemaal aan je overgeven en niks zal haar meer tegenhouden. Wanneer ze tot een orgasme komt zal deze de meest krachtige en meeste intense zijn die ze ooit heeft mogen ervaren.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text