Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Hoe moet je seksen

Tips om een betere bedpartner te worden

tips voor de eerste keer seks

/
/
/
1754 Views

Wanneer de spannende eerste keer nadert is het normaal om zenuwachtig en gespannen te zijn.

Wees in een vrolijke stemming, ontspan en geniet ervan. Besteed genoeg tijd aan het voorspel zodat de opwinding tussen jullie beiden groter wordt. Dit zorgt ervoor dat alles makkelijker en soepeler zal verlopen. Vergeet absoluut niet te genieten van het voorspel.

Zoenen, aanraken, orale seks en alles wat leidt tot geslachtsgemeenschap is onderdeel van de seksuele beleving. Het gaat niet alleen maar om het eenvoudige penetreren. Dus speel van te voren wat met elkaar en verken het lichaam met je handen.

Voor een vrouw kan de eerste keer als een beetje pijnlijk ervaren worden. Het kan een beetje ongemakkelijk voelen maar echt veel pijn doet het gelukkig niet.

Zorg dat jullie allebei genoeg opgewonden, want wanneer het meisje te droog is, zal het moeilijker worden voor een man om zijn penis in de vagina te krijgen. Dit zorgt voor veel ongemak en een onplezierig gevoel. Om minder pijn te hebben is het raadzaam om dit langzaam te doen.

Wees zo zacht mogelijk de man tijdens de seks, omdat de opwinding bij de eerste keer erg hoog en een orgasme snel bereikt wordt. De meeste mannen houden het 1 tot 3 minuten vol tijdens hun eerste keer. Wanneer je snel klaarkomt tijdens je eerste keer hoef je je natuurlijk nergens zorgen over te maken. Dit is een heel normaal verschijnsel.

Tijdens de eerste keer vinden de meeste mannen en vrouwen de missionarisstandje het fijnste werken. Maak je geen zorgen over de ritme en beweeg gewoon zo goed als je kan. Zorg ervoor dat je elkaar geen pijn doet en dat alles comfortabel aanvoelt.

Omdat veel vrouwen niet bij hun eerste keer klaarkomen is er geen reden tot paniek wanneer dit voorkomt. Natuurlijk zou het geweldig zijn wanneer ze wel tot een orgasme kan komen, maar de meeste vrouwen krijgen dit niet tijdens de eerste paar keren met een nieuwe man.

Seks tips voor de eerste keer

Wanneer de seks voorbij is, is het beter om de penis er langzaam weer uit te halen omdat te snel eruit halen niet prettig aanvoelt voor vele vrouwen. Maak jezelf een beetje schoon, en bij een vrouw kan er een beetje bloed vrijkomen maar dit zal snel weer weggaan. Het kan zijn dat de vrouw zich de dag erna een beetje somber voelen maar ook dit zal snel wegtrekken.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text