Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Hoe moet je seksen

Tips om een betere bedpartner te worden

vroegtijdige ejaculatie voorkomen

/
/
/
1370 Views

Je vraagt het je vast weleens af als man hoe je een een orgasme uit kan stellen. Er zijn een heleboel manieren om langer te kunnen genieten van een partij seks. Hieronder staan een aantal seks tips die je kunnen helpen met het uitstellen van een orgasme.

Het gebruik van een condoom kan al veel helpen. Het is niet alleen een manier van beschermen maar het neemt ook een stuk gevoeligheid weg.

Denk als man aan voetbal, basketbal, of aan actiefilms. Hierdoor focus je je minder op het seksen en zal de opwinding een stukje dalen waardoor je weer langer door kan gaan.

Seks terwijl je niet in de stemming bent werkt vaak ook goed omdat je dan meer tijd hebt om de opwinding op te bouwen. Kijk van te voren geen pornofilms als je hierdoor erg opgewonden raakt. Hierdoor bereik je vaak al sneller je hoogtepunt.

Zorg dat je voor de seks al een keer een orgasme hebt bereikt. Omdat je hier weer van moet herstellen zal je minder gevoelig en opgewonden zijn waardoor je dus langer kan genieten tijdens de seks. Probeer tijdens de seks niet aan dingen te denken waardoor je erg opgewonden raakt, want dan zal zal het seksen niet meer lang duren.

Kies niet voor een standje dat het fijnste aanvoelt. Ga voor standjes die minder fijn aanvoelen en wanneer je vind dat het lang genoeg heeft geduurd schakel je over naar je favoriete standje.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text