Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Hoe moet je seksen

Tips om een betere bedpartner te worden

3 zoenen tips

/
/
/
3635 Views

Zoentip 1 Kus haar zo vroeg mogelijk

Op de eerste date is er altijd een soort van ongemakkelijk gevoel om je heen. Maar zodra je gezoend hebt is dat helemaal verdwenen en voelt alles juist veel prettiger.

Aan de timing van de zoen kan een vrouw een schatting maken hoe snel je een relatie met haar wilt. Wanneer het meer dan 5 dates heeft gekost voordat de eerste kus heeft plaatsgevonden, zal zij jou zien als een man die haar maanden lang naar de film en restaurants zal nemen voordat ze intiem mag zijn met jou.

Wanneer je haar al bij de eerste date kust zal ze jou zien als een man waarmee ze snel een passionele relatie kan hebben.

Zoentip 2 Zorg voor een zachte eerste kus

Er is niks ergers voor een meisje dan wanneer een jongen plotseling direct zijn tong naar binnen duwt tijdens de eerste kus. Veel mannen zijn ook geneigd om haar tegen een muur aan te duwen. Dit wordt eerder ervaren als vulgair dan dat het vertrouwen geeft.

In de toekomst kan je het altijd spannender maken, maar richt tijdens de eerste kus op een zachte, gepassioneerde en opwindende kus.

Zoentip 3 Voeg variatie toe in de loop van de tijd

De zachte en gevoelige kus kan al snel verouderen, net zoals french kisting als dat het enige is wat je doet.

Variatie tijdens het zoenen zorgt ervoor dat het spannend en opwindend blijft. Raak haar lichaam op een sexy manier aan en varieer met langzame, snelle sensuele of zelfs slordige zoenen.

Veel jongens focussen zich teveel op de perfecte zoen waardoor meisjes het juist gaan ervaren als een slechte zoen. Dit komt omdat ze merken dat je je teveel focust op de manier van je eigen zoen i.p.v. dat je je focust op het zoenen met haar. Zorg dus dat je gewoon geniet van het zoenen, want als jij geniet dan zal zij dat ook doen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text